Сортирај по
Продавам гаража Велес 10.11.2017 19:22 Број на огласот: 27484
Се продава монтажна гаража од 15m2 за цена по договор во Велес.
Продавам гаража Скопје 01.12.2014 22:35 Број на огласот: 20054
Продавам подземна гаража во населба Аеродром, во површина од 16,11 м2. Локацијата е кај пазарчето позади ТЦ Бисер.
Продавам гаража Скопје 25.08.2014 15:10 Број на огласот: 19336
висина 200 цм X ширина 350 цм со систем за рачно плафонско отворање со федери
Продавам гаража Скопје 25.08.2014 12:44 Број на огласот: 19329
Метална гаражна врата 200cm висина X 235cm ширина со систем за пафонско отварање на федери
Продавам гаража Велес 23.09.2013 15:21 Број на огласот: 16644
Се продава гаража на одлична локација во Велес, на улица Благој Ѓорев 93, веднаш наспроти гимназијата. Јавете се ќе се договориме!
Пребарување
Цена од:
до
до
    Категорија
  • Сите
  • Продавам гаража
Пребарување по број
SONAX