Сортирај по
Продавам деловен простор Скопје 15.02.2018 04:05 Број на огласот: 28250
Се издава гарсоњера во Центар спроти Агенцијата за вработување.Цена 200 евра со вклучени струја,вода и парно.
Продавам деловен простор Скопје 15.02.2018 04:01 Број на огласот: 28249
Во Кичево се продава стара куќа со дворно место на ул. Маршал Тито, спроти црквата
• Имотен лист
Продавам деловен простор Скопје 15.02.2018 03:56 Број на огласот: 28248
Се продава дуќан на ул "Охридска", кај казанџиите, приземје 19м2 и поткровје 17м2
• Имотен лист
Продавам деловен простор Скопје 12.02.2018 00:01 Број на огласот: 28227
Итно се продава деловен простор/дуќан во општина Аеродром кај нова Железничка со површина од 21м2 вклучувајќи тоалет од 2м2 и помошна просторија од 4м2. Цена по договор
• Аларм• Гаража• Градски водовод• Градско парно• Паркинг
Продавам деловен простор Скопје 07.02.2018 19:44 Број на огласот: 28205
Се продава деловен простор во Капиштец со површина од 25м2 плус 9м2 користен простор. Деловниот простор е со санитарен чвор и се продава за 35.000еур. Шифра 8013
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Имотен лист• Сите Дозволи
Продавам деловен простор Скопје 07.02.2018 19:34 Број на огласот: 28204
Се продава комплетно реновиран деловен простор во Аеродром со површина од 180м2.Просторот има 2 санитарни чвора, сопствено греење,ладење и вентилација. Цена 180.000еур без ДДВ. Шифра 8012
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Имотен лист• Сите Дозволи
€ 1
Продавам деловен простор Скопје 01.02.2018 23:02 Број на огласот: 28153
Се продава дуќан во трговскиот центар Живко Брајковски во Бутел 1 на втор спрат кај поштата, 32 м2 со 4 подруми по 8 м2. Вкупна квадратура 64м2 Цена по договор
Продавам деловен простор Скопје 26.01.2018 12:28 Број на огласот: 26077
Se prodava Deloven prostor so vkupna povrsina od 45m2. Prostorot e na prizemje,se naoga vo Centar,sproti knizara Matica, vo blizina na studentskiot Kuzman. se sostoi od dve kancelarii,od koi ednata e
• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Имотен лист• Паркинг
Продавам деловен простор Скопје 19.12.2017 13:22 Број на огласот: 24734
ИТНО се продава деловен простор во одлична состојба,во деловен центар во Скопје, Општина Кисела Вода, Населба 11-ти Октомври, на последна автобуска станица број 4,на приземје со вкупна површина од 28,
Продавам деловен простор Скопје 19.12.2017 13:22 Број на огласот: 24780
ИТНО се продава деловен простор во одлична состојба,во деловен центар во Скопје, Општина Кисела Вода, Населба 11-ти Октомври, на последна автобуска станица број 4,на приземје со вкупна површина од 28,
Продавам деловен простор Скопје 19.12.2017 13:21 Број на огласот: 25371
ИТНО се продава деловен простор во одлична состојба,во деловен центар во Скопје, Општина Кисела Вода, Населба 11-ти Октомври, на последна автобуска станица број 4,на приземје со вкупна површина од 28,
Продавам деловен простор Скопје 19.12.2017 13:14 Број на огласот: 24772
ИТНО се продава деловен простор во одлична состојба,во деловен центар во Скопје, Општина Кисела Вода, Населба 11-ти Октомври, на последна автобуска станица број 4,на приземје со вкупна површина од 28,
Продавам деловен простор Скопје 19.12.2017 13:13 Број на огласот: 25119
ИТНО се продава деловен простор во одлична состојба,во деловен центар во Скопје, Општина Кисела Вода, Населба 11-ти Октомври, на последна автобуска станица број 4,на приземје со вкупна површина од 28,
Продавам деловен простор Скопје 19.12.2017 13:12 Број на огласот: 24732
ИТНО се продава деловен простор во одлична состојба,во деловен центар во Скопје, Општина Кисела Вода, Населба 11-ти Октомври, на последна автобуска станица број 4,на приземје со вкупна површина од 28,
Продавам деловен простор Скопје 19.12.2017 13:11 Број на огласот: 24888
ИТНО се продава деловен простор во одлична состојба,во деловен центар во Скопје, Општина Кисела Вода, Населба 11-ти Октомври, на последна автобуска станица број 4,на приземје со вкупна површина од 28,
Продавам деловен простор Скопје 19.12.2017 13:11 Број на огласот: 24759
ИТНО се продава деловен простор во одлична состојба,во деловен центар во Скопје, Општина Кисела Вода, Населба 11-ти Октомври, на последна автобуска станица број 4,на приземје со вкупна површина од 28,
Продавам деловен простор Скопје 18.12.2017 20:04 Број на огласот: 27835
Се продава деловен простор во ГТЦ со површина од 99м2. Просторот е погоден за повеќе дејности. Има санитарен чвор. Греењето е од повеќе видови. Цена 210000. Шифра 8011
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Продавам деловен простор Скопје 11.12.2017 16:41 Број на огласот: 27806
Се продава деловен простор во ГТЦ со површина од 99м2. Просторот е погоден за повеќе дејности. Има санитарен чвор. Греењето е од повеќе видови. Цена 210000. Шифра 8011
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг
Продавам деловен простор Скопје 06.12.2017 13:13 Број на огласот: 27561
Се продава деловен простор лоциран во почетокот на Капиштец. Во дуканот поради неговата место положба е погоден за работење и развивање на различни видови на дејности.Дуканот има вкупно 49 м2 и тоа на
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам деловен простор Скопје 28.11.2017 16:35 Број на огласот: 27693
На одлична локација, на самата главна улица во Дебар Маало се продава дуќан од 45м2 + 20м2 галерија и можност за тераса. Има санитарен чвор и паркинг простор. Погоден е за повеќе намени како кафич, ма
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Пребарување
Цена од:
до
до
  Категорија
 • Сите
 • Продавам деловен простор
  Намена

 • Канцелариска (38)
 • Колонијал (16)
 • Магацин (23)
 • Трговија (25)
 • Угостителска (20)
 • Услужна дејност (22)
  Опрема Недвижности

 • ADSL (6)
 • ISDN (4)
 • Аларм (12)
 • Базен (1)
 • Гаража (5)
 • Градска канал. (18)
 • Градски водовод (20)
 • Градско парно (8)
 • Домофон (4)
 • Имотен лист (28)
 • Кабловска (6)
 • Климатизатија (11)
 • Паркинг (18)
 • Сателитска (5)
 • Сите Дозволи (19)
 • Скара (2)
Пребарување по број
SONAX