Сортирај по
Издавам стан Скопје 03.08.2018 09:40 Број на огласот: 29481
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 01.08.2018 15:49 Број на огласот: 29474
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964 ;0
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 31.07.2018 17:09 Број на огласот: 29469
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964 ;0
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 30.07.2018 10:40 Број на огласот: 29466
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 27.07.2018 15:19 Број на огласот: 29458
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964 ;0
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 26.07.2018 17:35 Број на огласот: 29454
Се издава комплетно реновиран и модерно наместен стан со квадратура од 55м2.Станот се наоѓа во непосредна близина на Општината Кисела Вода,репер место во близина е “Студентскиот Дом Пелагонија”.Локаци
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Охрид 25.07.2018 16:51 Број на огласот: 29448
СЕ ИЗДАВААТ СОБИ И АПАРТМАНИ во Конјско кај хотелите Метропол,Белви и Конгресен центар. Собите се со посебно купатило, тараса, кујна, интернет, парконг простор пред куќата.
Издавам стан Скопје 24.07.2018 23:20 Број на огласот: 29446
Се издава комплетно и пристојно наместен стан со квадратура од 72м2 на 1кат од вкупно 5катови.Станот се наоѓа во Општина Карпош,до непосредна близина кај трговскиот центар “CITY MALL” со оддалеченост
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 24.07.2018 11:34 Број на огласот: 29441
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 23.07.2018 18:33 Број на огласот: 29439
Се издава комплетно и целосно наместен пристоен стан со квадратура од 68м2 на 4кат од вкупно 5катови.Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода,во непосредна близина на новата зграда од FLATIRON или поточ
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 23.07.2018 16:18 Број на огласот: 29435
Се издава комплетно и целосно наместен стан со квадратура од 72м2 на 2кат.Станот се наоѓа во Општина Карпош,после салонот на “Elena Luka Home” во непосредна близина на Основното Училиште Војдан Чернод
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 23.07.2018 11:24 Број на огласот: 29434
копје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 20.07.2018 16:35 Број на огласот: 29425
Се издава културно и пристојно наместен стан со квадратура од 69м2 на 4кат од вкупно 6катови.Станот се наоѓа во Општина Центар,до непосредна близина на “TC RAMSTORE” и улицата “50-ТА ДИВИЗИЈА” репер м
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 20.07.2018 15:04 Број на огласот: 29424
Се издава пристојно и комплетно наместен стан во постара зграда со квадратура од 82м2 на 8кат од вкупно 10катови.Станот се наоѓа во Општина Центар,до непосредна близина на паркот поред ГТЦ “ЖЕНА БОРЕЦ
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 20.07.2018 11:43 Број на огласот: 29423
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 19.07.2018 23:50 Број на огласот: 29422
Izdavam
Издавам стан Скопје 19.07.2018 20:59 Број на огласот: 29421
Се издава користен стан во нова зграда со квадратура од 70м2 на 3кат.Станот се наоѓа во Општина Центар,до непосредна близина на Универзална Сала близу кај Католичка Црква.Зградата е со помала висина и
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 19.07.2018 15:39 Број на огласот: 29419
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 18.07.2018 11:09 Број на огласот: 29401
Се издава двокреветна соба од стан, на студентки,во Кисела Вода,близу Стара Рампа.Заедничка кујна,тераса,купатило.Вселив од први октомври.
Издавам стан Скопје 14.07.2018 22:59 Број на огласот: 29393
Се издава модерно и комплетно наместен стан со квадратура од 42м2.Станот е досега невселуван и некористен,а во меѓувреме може да се престојува во него веднаш.Лоциран и оддалечен е на само 8 минути од
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Пребарување
Цена од:
до
до
  Категорија
 • Сите
 • Издавам стан
  Опрема Недвижности

 • ADSL (94)
 • ISDN (51)
 • Аларм (146)
 • Базен (2)
 • Гаража (62)
 • Градска канал. (234)
 • Градски водовод (256)
 • Градско парно (193)
 • Домофон (237)
 • Имотен лист (227)
 • Кабловска (233)
 • Климатизатија (233)
 • Летна куќа (23)
 • Паркинг (270)
 • Сателитска (146)
 • Сите Дозволи (158)
 • Скара (32)
Пребарување по број
SONAX