Сортирај по
Издавам стан Скопје 19.03.2018 08:44 Број на огласот: 28523
Се издава кат од куќа во Дебар-маало, наместен, евтино,
• ISDN• Кабловска
Издавам стан Скопје 18.03.2018 20:43 Број на огласот: 28521
Се издава наместен и реновиран трособен стан во Аеродром, со површина од 64м2. Се наоѓа на 5ти кат. Има дневна, кујна со трпезарија, 2 спални соби, купатило. Станот е на централно греење и има 2 тера
• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 18.03.2018 20:34 Број на огласот: 28520
Се издава двособен наместен стан во Кисела вода во близина на училиштето Партение Зоографски. Станот е со површина од 55м2. Се наоѓа на 1ви кат. Располага со дневна, кујна со трпезарија, 1 спална соба
• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 18.03.2018 19:46 Број на огласот: 28518
Се издава празен или наместен голем и простан стан.Станот се наоѓа во висококвалитетна зграда која е препознатлива по својата внатрешна и надворешна убавина и воедно симболизира уникатност самата по с
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 17.03.2018 11:50 Број на огласот: 28510
Се издава стан во Центар,комплетно наместен и реновиран.Станот е нов и со квадратура од 53 м2.Распоредот е со следните карактеристики:вц со купатило,кујна,дневна,2 спални,детска со родителска.Затоплув
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 14.03.2018 22:03 Број на огласот: 28452
Se izdava stan vo Avtokomanda na prizemje ednosoben 34m2 delumno namesten.
Издавам стан Скопје 13.03.2018 10:38 Број на огласот: 28405
Се издава комплетно наместен нов стан во срцето на Дебар Маало. Станот е со површина од 74м2 и е наоѓа на 6ти кат. Располага со дневна, кујна со трпезарија, 2 спални соби и wc. Греењето е на струја. Ц
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 13.03.2018 10:21 Број на огласот: 28404
Се издава комплетно наместен нов стан во срцето на Дебар Маало. Станот е со површина од 52м2 и е наоѓа на 1ви кат. Располага со дневна, кујна со трпезарија, 2 спални соби и wc. Греењето е на струја и
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 13.03.2018 10:12 Број на огласот: 28403
Се издава комплетно наместен нов стан во срцето на Дебар Маало. Станот е со површина од 59м2 и е наоѓа на 1ви кат. Располага со дневна, кујна со трпезарија, 1 спална соба и wc. Греењето е на струја и
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 12.03.2018 18:12 Број на огласот: 28400
Се издава стан кај Дом на Градежници.Станот е со површина од 75м2. Се наоѓа на 2ри кат. Цена 600еур.Шифра 3045/1
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 12.03.2018 17:52 Број на огласот: 28399
Се издава нов стан кај Католичка Црква со површина од 43м2, наместен. Се наоѓа на 1ви кат. Се состои од дневна, кујна со трпезарија, една спална соба. Има лифт, картичка за влегување, клима, струја. Ц
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 12.03.2018 17:34 Број на огласот: 28397
Се издава стан позади ТЦ Бисер со површина од 70м2.Се наоѓа на 1ви кат. Цена 200еур.Шифра 3046/1
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 12.03.2018 17:19 Број на огласот: 28395
Се издава стан во Карпош во близина на Симпо. Станот е со површина од 51м2 и се наоѓа на 3 кат. Располага со дневна, кујна со трпезарија, една спална соба, купатило. Има балкон и е на централно греење
• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 12.03.2018 17:00 Број на огласот: 28394
Се издава гарсоњера кај Бугарска Амбасада со површина од 35м2. Цена 230еур.Шифра 1036/1
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 12.03.2018 16:53 Број на огласот: 28339
Се издава стан кај ТЦ Рамстор. Станот е комплетно наместен со површина 42м2.Има дневна, кујна, трпезарија, една спална соба, купатило. Цена 210еур. Шифра 2028/1
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 12.03.2018 16:36 Број на огласот: 28393
Се издава двособен стан кај Универзална Сала со површина од 40м2. Се наоѓа на 1ви кат. Поседува посебна спална соба, дневна, кујна, купатило. Греење на парно. Цена по договор. Шифра 2006/1
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 12.03.2018 15:56 Број на огласот: 28391
Се издава стан во Карпош 3 на 100м од City Mall. Се наоѓа на приземје. Станот е со површина од 60м2 и балкон од 12м2. Има дневна, кујна со трпезарија, 2 спални соби, купатило. Има централно греење. Це
• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 05.03.2018 17:45 Број на огласот: 28360
Се издава комплетно наместен стан во Капиштец во близина на Католичка Црква со површина од 52м. Се наоѓа на 3/4 кат. Станот има дневна, кујна со трпезарија, 1 спална соба, купатило. Има парно, лифт, п
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 02.03.2018 17:04 Број на огласот: 28344
Се издава комплетно наместен стан позади ТЦ Рамстор со површина од 150м2. Се наоѓа на 4/4 кат. Станот е целосно опремен и има дневна, кујна со трпрзарија, 3 спални соби со акрон плакари, 2 купатила. Г
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 02.03.2018 16:43 Број на огласот: 28342
На прекрасна и тивка локација во Дебар Маало се издава прекрсно наместен трособен стан со површина од 76м2. Станот се наоѓа на 3/5 кат. Станот е со дневна соба, кујна со трпезарија, спална соба, детск
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Пребарување
Цена од:
до
до
  Категорија
 • Сите
 • Издавам стан
  Опрема Недвижности

 • ADSL (71)
 • ISDN (24)
 • Аларм (121)
 • Базен (1)
 • Гаража (49)
 • Градска канал. (210)
 • Градски водовод (229)
 • Градско парно (147)
 • Домофон (217)
 • Имотен лист (185)
 • Кабловска (180)
 • Климатизатија (202)
 • Летна куќа (1)
 • Паркинг (241)
 • Сателитска (120)
 • Сите Дозволи (120)
 • Скара (10)
Пребарување по број
SONAX