Сортирај по
Издавам стан Скопје 18.08.2018 14:39 Број на огласот: 18566
SIFRA 59. Agencija za Nedviznosti izdava namesten stan vo strog Centar, na 100 metra od Plostad
Издавам стан Скопје 16.08.2018 14:23 Број на огласот: 29625
ИИздавам стан во строг центар на Скопје одма над кафулето мр.Џек на први кат.
• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 13.08.2018 16:19 Број на огласот: 29616
Се издава комплетно и пристојно наместен стан со квадратура од 56м2 во зграда од вкупно 4катови.Станот се наоѓа во Општина Центар,веднаш блиску до Салонот на “ВАРДАР МЕБЕЛ” кај тивкиот и мирниот дел о
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 13.08.2018 14:17 Број на огласот: 29615
Се издава комплетно и пристојно наместен стан со квадратура од 63м2 на 4кат од вкупно 6катови.Станот се наоѓа во Општина Центар,веднаш блиску до Улицата Партизаснки Одреди во крајот на најубавиот и на
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 09.08.2018 22:03 Број на огласот: 29587
Се издава комплетно и уредно наместен стан во Центар со квадратура од 45м2 на 3кат од вкупно 4катови.Станот се наоѓа веднаш до Католичка Црква, во понова зграда кај кафулето поточно речено "STAR CAFFE
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 08.08.2018 18:34 Број на огласот: 29506
Се издава комплетно и модерно наместен стан со квадратура од 60м2 на 4кат од вкупно 5катови.Станот се наоѓа во Општина Центар, во најубавата и најпосакувана област позади Универзална Сала во непосредн
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 08.08.2018 09:53 Број на огласот: 29505
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964 ;0
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 03.08.2018 09:40 Број на огласот: 29481
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 01.08.2018 15:49 Број на огласот: 29474
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964 ;0
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 31.07.2018 17:09 Број на огласот: 29469
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964 ;0
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 30.07.2018 10:40 Број на огласот: 29466
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 27.07.2018 15:19 Број на огласот: 29458
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964 ;0
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 26.07.2018 17:35 Број на огласот: 29454
Се издава комплетно реновиран и модерно наместен стан со квадратура од 55м2.Станот се наоѓа во непосредна близина на Општината Кисела Вода,репер место во близина е “Студентскиот Дом Пелагонија”.Локаци
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Охрид 25.07.2018 16:51 Број на огласот: 29448
СЕ ИЗДАВААТ СОБИ И АПАРТМАНИ во Конјско кај хотелите Метропол,Белви и Конгресен центар. Собите се со посебно купатило, тараса, кујна, интернет, парконг простор пред куќата.
Издавам стан Скопје 24.07.2018 23:20 Број на огласот: 29446
Се издава комплетно и пристојно наместен стан со квадратура од 72м2 на 1кат од вкупно 5катови.Станот се наоѓа во Општина Карпош,до непосредна близина кај трговскиот центар “CITY MALL” со оддалеченост
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 24.07.2018 11:34 Број на огласот: 29441
Скопје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 23.07.2018 18:33 Број на огласот: 29439
Се издава комплетно и целосно наместен пристоен стан со квадратура од 68м2 на 4кат од вкупно 5катови.Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода,во непосредна близина на новата зграда од FLATIRON или поточ
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 23.07.2018 16:18 Број на огласот: 29435
Се издава комплетно и целосно наместен стан со квадратура од 72м2 на 2кат.Станот се наоѓа во Општина Карпош,после салонот на “Elena Luka Home” во непосредна близина на Основното Училиште Војдан Чернод
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Издавам стан Скопје 23.07.2018 11:24 Број на огласот: 29434
копје, издавам 65м2 наместен стан во Кисела Вода, втор кат , зградата е понова, има лифт. Станот се состои од : кујна, трпезарија, дневна соба, спална соба, остава и две тераси, купатило.075373964
• Градско парно• Кабловска
Издавам стан Скопје 20.07.2018 16:35 Број на огласот: 29425
Се издава културно и пристојно наместен стан со квадратура од 69м2 на 4кат од вкупно 6катови.Станот се наоѓа во Општина Центар,до непосредна близина на “TC RAMSTORE” и улицата “50-ТА ДИВИЗИЈА” репер м
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Пребарување
Цена од:
до
до
  Категорија
 • Сите
 • Издавам стан
  Опрема Недвижности

 • ADSL (72)
 • ISDN (29)
 • Аларм (122)
 • Базен (2)
 • Гаража (49)
 • Градска канал. (213)
 • Градски водовод (236)
 • Градско парно (181)
 • Домофон (216)
 • Имотен лист (206)
 • Кабловска (211)
 • Климатизатија (210)
 • Летна куќа (5)
 • Паркинг (246)
 • Сателитска (125)
 • Сите Дозволи (138)
 • Скара (11)
Пребарување по број
SONAX