Сортирај по
Издавам стан Скопје 10.12.2018 09:11 Број на огласот: 30498
Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на “О.У. КОЛЕ НЕДЕЛКОВСКИ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕРО - ИСТОК.Лоциран е на адреса или улица “ОТОН ЖУПАНЧИЌ”.
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 10.12.2018 08:21 Број на огласот: 30497
Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на “БОЕМСКА УЛИЦА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “ДЕБАРЦА”.Квадратурата е
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 09.12.2018 20:01 Број на огласот: 30493
Се издава стан во Центар,ДЕБАР МААЛО во непосредна близина на “КАЛА / КАФУЛЕ”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е СЕВЕРНА.Лоциран е на адреса или улица “АМИНТА ТРЕТИ / НАУМ НАУМОВСКИ
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 06.12.2018 15:35 Број на огласот: 30465
Се издава стан во Центар,ЕУ-ИНФО-ЦЕНТАР во непосредна близина на “ТУРКИШ ЕИРЛАЈНС”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО – СЕВЕР – ЗАПАД .Лоциран е на адреса или улица/булевар “СВЕ
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 06.12.2018 14:31 Број на огласот: 30464
Се издава стан во Карпош,Влае Порта во непосредна близина на КЕЈОТ од РЕКАТА ВАРДАР (ЛЕВАТА СТРАНА) кај “КАСКАДА/ПАРКОВИТЕ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е Југо – Западна.Лоциран
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 06.12.2018 11:19 Број на огласот: 30457
Се издава стан во Центар,КАПИШТЕЦ (ДОЛНО – ВОДНО) во непосредна близина на “ДРЖАВНА БОЛНИЦА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “ЕЛИСИЕ П
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 06.12.2018 10:09 Број на огласот: 30453
Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “НИКОЛА ТЕСЛА”.Квадратурата
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 05.12.2018 13:12 Број на огласот: 30452
Се издава стан во Кисела Вода,ПРИПОР во непосредна близина на МОТО/ЦЕНТАРОТ.Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е Југо – Источна.Лоциран е на адреса или улица “БОРИС ТРАЈКОВСКИ”.Кв
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 05.12.2018 10:50 Број на огласот: 30445
Се издава стан во Кисела Вода,FLATIRON кај една од НАЈКВАЛИТЕТНИТЕ згради во РЕГИОНОТ и нашето блиско СОСЕДСТВО (БАЛКАН).Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на ад
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 01.12.2018 16:47 Број на огласот: 30423
Се издава нова гарсоњера од 36 м2 во центарот на Ѓорче, во зграда (American construction), 3-ти спрат, со лифт, пред пазарот и трговскиот центар. Во близина на паркот на Ѓорче, СП Планет, амбулантата,
• Домофон• Кабловска• Паркинг
Издавам стан Скопје 30.11.2018 16:49 Број на огласот: 30412
Се издава стан во Центар,УНИВЕРЗАЛНА САЛА во непосредна близина на “БОЕМИ ГОСТИЛНИЦА”.Станот се наоѓа во Општина Центар.Ориентацијата му е ЈУГО - ЗАПАДНА.Лоциран е на адреса или улица “ХРИСТО СМИРНЕНС
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 30.11.2018 13:35 Број на огласот: 30410
Се издава стан во Центар / граница со Карпош 1 кај изложбениот салон на ЕЛЕНА ЛУКА ХОУМ.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица – ПРЕСЕКУВА “РУЗВЕЛТОВА
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 30.11.2018 10:57 Број на огласот: 30409
Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ОРЦЕ НИКОЛОВ”.Квадратурата
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 28.11.2018 23:34 Број на огласот: 18722
SIFRA 1449. Agencija za Nedviznosti izdava renoviran stan vo Strog Centar, blizu zelen pazar, parlamentot, plostad, gtc, so parking, nova bela tehnika, moze i prazen, cenata ne e fiksna
Издавам стан Скопје 27.11.2018 13:26 Број на огласот: 16656
SIFRA 1859. Agencija za Nedviznosti izdava namesten trosoben stan do Vero Jumbo
Издавам стан Скопје 26.11.2018 21:38 Број на огласот: 30386
Се издава стан во Кисела Вода,FLATIRON кај една од НАЈКВАЛИТЕТНИТЕ згради во РЕГИОНОТ и нашето блиско СОСЕДСТВО (БАЛКАН).Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на ад
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 26.11.2018 20:50 Број на огласот: 30385
Се издава стан во Кисела Вода,FLATIRON кај една од НАЈКВАЛИТЕТНИТЕ згради во РЕГИОНОТ и нашето блиско СОСЕДСТВО (БАЛКАН).Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на ад
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 26.11.2018 19:29 Број на огласот: 30384
Се издава стан во Кисела Вода,FLATIRON кај една од НАЈКВАЛИТЕТНИТЕ згради во РЕГИОНОТ и нашето блиско СОСЕДСТВО (БАЛКАН).Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на ад
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 26.11.2018 18:26 Број на огласот: 30383
Се издава стан во Кисела Вода,FLATIRON кај една од НАЈКВАЛИТЕТНИТЕ згради во РЕГИОНОТ и нашето блиско СОСЕДСТВО (БАЛКАН).Станот се наоѓа во Општина Кисела Вода.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на ад
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Издавам стан Скопје 26.11.2018 14:54 Број на огласот: 30375
Се издава стан во Карпош,МИДА во непосредна близина на “ЦЕНТАР ЗА СТРАНСКИ ЈАЗИЦИ”.Станот се наоѓа во Општина Карпош.Ориентацијата му е ЈУЖНА.Лоциран е на адреса или улица “ОРЦЕ НИКОЛОВ”.Квадратурата
• ADSL• ISDN• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Пребарување
Цена од:
до
до
  Категорија
 • Сите
 • Издавам стан
  Опрема Недвижности

 • ADSL (94)
 • ISDN (51)
 • Аларм (146)
 • Базен (2)
 • Гаража (62)
 • Градска канал. (234)
 • Градски водовод (256)
 • Градско парно (193)
 • Домофон (237)
 • Имотен лист (227)
 • Кабловска (233)
 • Климатизатија (233)
 • Летна куќа (23)
 • Паркинг (270)
 • Сателитска (146)
 • Сите Дозволи (158)
 • Скара (32)
Пребарување по број
SONAX