Сортирај по
Продавам стан Битола 22.08.2018 11:31 Број на огласот: 29650
Се продава стан на приземје во центарот на Битола ( до кулите наспроти касарната ) со површина од 84 м2 , визба од 12 м2 и зидана гаража од 20 м2 Станот е комплетно наместен и има
• Гаража• Градски водовод• Имотен лист• Кабловска• Паркинг
Продавам стан Скопје 18.08.2018 00:36 Број на огласот: 29632
Деловно-станбена куќа со квадратура од 69М2 по имотен лист,а објектот се наоѓа во Општина Центар.Во најубавиот и најпрекасниот дел од Градот Скопје,”СТАРАТА СКОПСКА ЧАРШИЈА” крајот кој живее со бесмрт
• Имотен лист
Продавам стан Скопје 04.08.2018 15:33 Број на огласот: 29491
Се продава нов стан во нова зграда со квадратура од 60 м2 на 10 кат од вкупно 10 катови.Зградата се наоѓа во Општина Аеродром,на интересна и атрактивна локација во реонот каде што се градат впрочем си
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 04.08.2018 15:13 Број на огласот: 29490
Се продава нов стан во нова зграда со квадратура од 57 м2 на 10 кат од вкупно 10 катови.Зградата се наоѓа во Општина Аеродром,на интересна и атрактивна локација во реонот каде што се градат впрочем си
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 04.08.2018 14:49 Број на огласот: 29489
Се продава нов стан во нова зграда со квадратура од 54 м2 на 10 кат од вкупно 10 катови.Зградата се наоѓа во Општина Аеродром,на интересна и атрактивна локација во реонот каде што се градат впрочем си
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 04.08.2018 14:27 Број на огласот: 29488
Се продава нов стан во нова зграда со квадратура од 52 м2 на 10 кат од вкупно 10 катови.Зградата се наоѓа во Општина Аеродром,на интересна и атрактивна локација во реонот каде што се градат впрочем си
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 04.08.2018 13:43 Број на огласот: 29487
Се продава нов стан во нова зграда со квадратура од 48 м2 на 5 кат од вкупно 10 катови.Зградата се наоѓа во Општина Аеродром,на интересна и атрактивна локација во реонот каде што се градат впрочем сит
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 28.07.2018 22:06 Број на огласот: 29462
Се продава нов стан во нова зграда со квадратура од 44 м2 на приземје од вкупно 10 катови.Зградата се наоѓа во Општина Аеродром,на интересна и атрактивна локација во реонот каде што се градат впрочем
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 26.07.2018 00:49 Број на огласот: 29450
Се продава стан во нормална и функционална состојба со квадратура од 64м2 на високо приземје од вкупно 5 катови.Станот се наоѓа во Општина Карпош,на граница со Општина Центар близу кај “Специјалното Ј
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Продавам стан Скопје 21.07.2018 00:20 Број на огласот: 29427
Се продава нов невселуван стан во нова зграда со квадратура од 66+4м2 на 6кат од вкупно 7катови.Зградата се наоѓа во Општина Центар до непосредна близина на Булеварот Партизански Одреди на исклучителн
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 13.07.2018 00:06 Број на огласот: 29389
Се продава нов невселуван стан во нова зграда со квадратура од 66+4м2 на 1кат од вкупно 7катови.Зградата се наоѓа во Општина Центар до непосредна близина на Булеварот Партизански Одреди на исклучителн
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Паркинг• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 11.07.2018 19:38 Број на огласот: 29386
Се продава нов невселуван стан во нова зграда со квадратура од 70м2 на 6кат од вкупно 6катови.Зградата се наоѓа во Општина Центар до непосредна близина кај Булеварот Свети Климент Охридски на исклучит
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Паркинг• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 08.07.2018 14:16 Број на огласот: 29366
Се продава нов стан во нова зграда со квадратура од 68м2 на 6кат од вкупно 6катови.Зградата се наоѓа во Општина Центар до непосредна близина кај Булеварот Свети Климент Охридски на исклучително атракт
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи• Скара
Продавам стан Скопје 04.07.2018 11:27 Број на огласот: 29349
Itno i mnogu povolno se prodava stan vo Skopje Sever.74 m2,na 5/5 sprat so golema terasa i podrum.Svetol,renoviran,so mnogu ubav raspored.Vredi da se pogledne.Cenata e poveke od povolna,samo 500 evra/
• Градска канал.• Градски водовод• Кабловска• Климатизатија• Паркинг
Продавам стан Скопје 18.06.2018 22:57 Број на огласот: 29216
Се продава убаво и комплетно наместен стан во Карпош 4 со квадратура од 66 м2 на 8 кат во зграда од вкупно 18 катови.Станот се наоѓа близу кејот на реката "ВАРДАР" во еден од најатрактивните делови во
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 14.06.2018 14:57 Број на огласот: 29195
Се продава нов стан во нова зграда со квадратура од 53 м2 на 2 кат од вкупно 6 катови.Зграда се наоѓа на многу атрактивно место во Општина Центар до непосредна близина на Улицата Партизански Одреди и
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Паркинг• Сите Дозволи
€ 40.000
Продавам стан Охрид 13.06.2018 16:28 Број на огласот: 29189
Stanot e vo odlicna sostojba, so prekrasna panorama i odlicen pogled. So cista dokumentacija, vednash vseliv.
• ADSL• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 08.06.2018 21:31 Број на огласот: 29156
Се продава нов стан во нова зграда со квадратура од 40 м2 на 2 кат од вкупно 5 катови.Зградата се наоѓа на многу мирно и атрактивно место во Општина Центар до близина на улицата Партизански Одреди.Обј
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 08.06.2018 13:00 Број на огласот: 28947
Се продава комплетно нов стан во Општина Карпош со квадратура од 30 м2 со посебно издвоена спална соба.Станот се наоѓа во убавата и добро организирана/урбанизирана населба Козле,во близина на Амбасада
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Летна куќа• Паркинг• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 08.06.2018 10:06 Број на огласот: 29150
продавам трособен стан во Аеродром позади Веро, 87 м2 со подрум, со централно парно,на 1 кат од 4 ката,
• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист
Пребарување
Цена од:
до
до
  Категорија
 • Сите
 • Продавам стан
  Опрема Недвижности

 • ADSL (85)
 • ISDN (58)
 • Аларм (114)
 • Базен (7)
 • Гаража (85)
 • Градска канал. (197)
 • Градски водовод (223)
 • Градско парно (158)
 • Домофон (198)
 • Имотен лист (267)
 • Кабловска (146)
 • Климатизатија (156)
 • Летна куќа (20)
 • Паркинг (246)
 • Сателитска (99)
 • Сите Дозволи (164)
 • Скара (28)
Пребарување по број
SONAX