Сортирај по
Продавам стан Скопје 19.04.2018 16:25 Број на огласот: 25926
Се продава нов, ненаместен, веднаш вселив стан со површина од 93 м2 со дневна соба, 3 спани соби, купатило, гостинско WC, тераса и паркинг место во затворена гаража на бул. 3-та Македонска бригада на
• Домофон• Имотен лист• Паркинг
Продавам стан Скопје 19.04.2018 16:24 Број на огласот: 26030
Се продава нов, ненаместен, веднаш вселив стан со површина од 93 м2 со дневна соба, 3 спани соби, купатило, гостинско WC, тераса и паркинг место во затворена гаража на бул. 3-та Македонска бригада на
• Домофон• Имотен лист• Паркинг
Продавам стан Скопје 19.04.2018 16:23 Број на огласот: 25928
Се продава нов, ненаместен, веднаш вселив стан со површина од 93 м2 со дневна соба, 3 спани соби, купатило, гостинско WC, тераса и паркинг место во затворена гаража на бул. 3-та Македонска бригада на
• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Паркинг
Продавам стан Скопје 19.04.2018 16:22 Број на огласот: 26069
Се продава нов, ненаместен, веднаш вселив стан со површина од 93 м2 со дневна соба, 3 спани соби, купатило, гостинско WC, тераса и паркинг место во затворена гаража на бул. 3-та Македонска бригада на
• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Паркинг
Продавам стан Скопје 19.04.2018 16:19 Број на огласот: 26021
Се продава нов, ненаместен, веднаш вселив стан со површина од 93 м2 со дневна соба, 3 спани соби, купатило, гостинско WC, тераса и паркинг место во затворена гаража на бул. 3-та Македонска бригада на
• Домофон• Имотен лист• Паркинг
Продавам стан Скопје 19.04.2018 16:16 Број на огласот: 26070
Се продава НОВ СТАН во Аеродром, наспроти Американ Колеџ. Зградата е нова градба, вселена. Вкупната квадратура на станот е 93,00 м2, со комотна дневна соба со надоврзана кујна, тераса, а во
• Гаража• Градско парно• Домофон• Имотен лист
Продавам стан Скопје 19.04.2018 16:16 Број на огласот: 25950
Се продава НОВ СТАН во Аеродром, наспроти Американ Колеџ. Зградата е нова градба, вселена. Вкупната квадратура на станот е 93,00 м2, со комотна дневна соба со надоврзана кујна, тераса, а во
• Домофон• Имотен лист• Паркинг
Продавам стан Скопје 19.04.2018 16:15 Број на огласот: 26029
Се продава НОВ СТАН во Аеродром, наспроти Американ Колеџ. Зградата е нова градба, вселена. Вкупната квадратура на станот е 93,00 м2, со комотна дневна соба со надоврзана кујна, тераса, а во
• Домофон• Имотен лист• Паркинг
Продавам стан Скопје 17.04.2018 18:50 Број на огласот: 28757
Се продава нов, невселуван стан во нова зграда со површина од 72м2 во близина на City Mall. Се наоѓа на 3ти кат. Цена 1100еур/м2 со место за договор. Веднаш Вселив. Шифра 3091
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 17.04.2018 18:43 Број на огласот: 28756
Се продава празен, реновиран стан во Центар во близина на Грчка Амбасада со површина од 61м2 и подрум од 15м2. Се наоѓа на приземје во зграда од 4 ката. Станот располага со кујна, дневна, 3 спални соб
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 17.04.2018 16:35 Број на огласот: 28753
Станот е 60м квадратни. Со две спални соби. Се наоѓа на 5 метри после Тинексот, над игротеката Дримленд. Може да се погледне секој работен ден после 17 часот.
• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг
Продавам стан Скопје 16.04.2018 13:01 Број на огласот: 28749
Се продава двособен празен стан во Аеродром со површина од 55м2+ 2м2 подрум.Се наоѓа на 3/5 кат. Станот располага со дневна, кујна, трпезарија, една спална соба, купатило. Има лифт, тераса и е на цент
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 10.04.2018 08:19 Број на огласот: 28699
Стан на продажба, помеѓу City Moll и пазарчето Тафталиџе, на 2 кат, површина 70м2 + помошни површини 8м2 + подрум 9м2,2 соби + дневна, може и замена за 2 помали стана.
• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг
Продавам стан Скопје 06.04.2018 11:28 Број на огласот: 28696
дневна со трпезарија,детскасоба,спална соба, голем ходник, две тераси.Зградата е постаена исток-запад.Имаподрум .Комлетно реновиран
• ADSL• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг
Продавам стан Скопје 04.04.2018 18:33 Број на огласот: 28687
Се продава нов, наместен стан во Влае со површина од 64м2. Се наоѓа на 4 кат. Располага со дневна, кујна, трпезарија, две спални соби, купатило, балкон. Има централно греење. Цена 1100еур со место за
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 03.04.2018 11:41 Број на огласот: 28679
Се продаваат станови во Капиштец и тоа: 46м2 -приземје, 48м2 и 50м2 - 1кат, 106м2 со три спални соби на 2ри, 3ти и 4ти кат и 45м2 на поткровје. Становите се со централно греење и имаат паркинг простор
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 31.03.2018 15:06 Број на огласот: 28646
Se prodava stan vo Centar na 5/6 kat od 153m2 od koi 127m2 stanben prostor i 27m2 terasa. Se sostoi od vkupno 7 sobi - kujna so trpezarija, dve dnevni sobi, 3 spalni , 1 rabotna soba, 1 gostinsko WC
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 30.03.2018 15:31 Број на огласот: 28641
Se PRODAVA stan vo Karpos 4 vo Lepoticite 118m2 na 14/17 kat. Raspolaga do kujna so trpezarija , dnevna , tri spalni sobi od koi dve detski i edna roditelska , gostinsko WC i edno kupatilo. Stanot im
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Градско парно• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 24.03.2018 13:29 Број на огласот: 28579
Se prodava stan na dve nivoa vo Debar Maalo so povrsina od 128m2 na 4ti i 5kat. Stanot e so dnevna, kujna, trpezarija, 3 spalni sobi, 2 kupatila, gostinsko wc. Ima terasa od 28m2 i 24m2 podrumski pros
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам стан Скопје 23.03.2018 18:58 Број на огласот: 28577
Se prodavaat stanovi vo Aerodrom i toa - Lamela1-7 kat -2 stana po 67m2 stan br.53 i br.54 ; Lamela 2 - 8 kat - stan 71m2 stan br.77 ; Lamela 3 - 3 kat -69m2 br.23 . Stanovite se so dve spalni, gosti
• Аларм• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Пребарување
Цена од:
до
до
  Категорија
 • Сите
 • Продавам стан
  Опрема Недвижности

 • ADSL (82)
 • ISDN (54)
 • Аларм (82)
 • Базен (4)
 • Гаража (64)
 • Градска канал. (172)
 • Градски водовод (206)
 • Градско парно (137)
 • Домофон (175)
 • Имотен лист (255)
 • Кабловска (143)
 • Климатизатија (137)
 • Летна куќа (11)
 • Паркинг (224)
 • Сателитска (81)
 • Сите Дозволи (146)
 • Скара (20)
Пребарување по број
SONAX