Сортирај по
Продавам куќа Прилеп 22.04.2018 01:38 Број на огласот: 27897
Prodavam kuka so dva dukani vo Prilep so dva kata sekoj od po 110 m2 (220m2) so dva dukani po 22 m 2 so dve golemi terasi od po 15 m2, so vizba 15 m2 pomosna prostorija od 20 m2 golem dvor so trevnik
• ADSL• ISDN• Градска канал.• Градски водовод• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Паркинг• Сите Дозволи
Продавам куќа Скопје 19.04.2018 16:25 Број на огласот: 25041
СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и п
Продавам куќа Скопје 19.04.2018 16:24 Број на огласот: 24935
СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и п
Продавам куќа Скопје 19.04.2018 16:22 Број на огласот: 25118
СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и п
Продавам куќа Скопје 19.04.2018 16:21 Број на огласот: 25370
СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и п
Продавам куќа Скопје 19.04.2018 16:20 Број на огласот: 24937
СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и п
Продавам куќа Скопје 19.04.2018 16:19 Број на огласот: 25367
СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и п
Продавам куќа Скопје 19.04.2018 16:18 Број на огласот: 24923
СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и п
Продавам куќа Скопје 19.04.2018 16:17 Број на огласот: 24936
СЕ ПРОДАВА КУЌА со приземје и кат од 174м2 и дворно место од 847м2 во Село Бањани на планината Скопска Црна Гора на 18 км од Центарот на Скопје.Поседува Имотен лист.Приклучена е на градски водовод и п
Продавам куќа Скопје 17.04.2018 20:16 Број на огласот: 28762
Се продава вила на 4км од центарот на Охрид, со површина од 145м2, приземје, кат со тераси 295м2 и двор од 255м2. Има сопствен паркинг простор и поглед према Охридско езеро. Цена по договор. Шифра 7ВС
• Аларм• Базен• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Продавам куќа Скопје 17.04.2018 18:13 Број на огласот: 28755
Се продава карабина на ул.Козле 12 во населба Средно Нерези - Козле, Општина Карпош. Куќата е со одобрение за градба, а земјиштето има маркица за градба П+2+П. Куќата е на два спрата од кои на втори
• Имотен лист• Паркинг• Сите Дозволи
Продавам куќа Скопје 14.04.2018 19:31 Број на огласот: 28740
Itno itno itno se prodava 1/2 od imotot vo selo Bulacani cena 14 000 evra kontakt telefon 076-842-305
• Имотен лист
Продавам куќа Скопје 02.04.2018 19:02 Број на огласот: 28675
Se prodava baraka vo Taftalidze 2 so plac 290m2i objekt 140m2 so dogradba i garaza 40m2. barakata e so markica Pr+1+Pk. H=8.80 do orientacija istok-zapad. Cena - 160 000 eu. Shifra-7035
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам куќа Скопје 02.04.2018 18:54 Број на огласот: 28673
Se prodava baraka vo Taftalidze 2 so plac163 m2 so objekt 62 m2 so dogradba na koja ima markica-Pr+1+Pk , H=8,80. Barakata e vednas vseliva. Cena 100 000eu. Shifra-7034
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам куќа Скопје 02.04.2018 17:03 Број на огласот: 28671
Se Prodava baraka vo Tafatalidze 2 od 125m2 objekt so plac 250m2 . Barakata e so markica bruto razviene povrshina 620m2, osnova 155m2, Pr+2+Pk ,H=10,20. Markicata e so kompatibilna namena A1. Cena-150
• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Климатизатија• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи
Продавам куќа Скопје 22.03.2018 22:39 Број на огласот: 28365
Se prodava itno 1/2 od kuka i gradezno zemjiste 350 m2 vo selo Bulacani cena 15000 evra kontakt telefon 076-842-305
• Сите Дозволи
Продавам куќа Скопје 22.03.2018 19:16 Број на огласот: 28559
Продавам куката на влезот во Кочани, улица 4-та- Македонска Бригада 12 Легализована, вода, струја, канализација 1/1 власник
• Градски водовод• Имотен лист• Летна куќа• Сите Дозволи
Продавам куќа Скопје 11.03.2018 18:35 Број на огласот: 28382
Се продава куќа на два спрата со вкупна површина од 110 m2, тераса од 16 m2 и дворно место од 340 m2. Куќата е легализирана со имотен лист. Цената не е фиксна, со простор за договор. Данокот и трошоци
• Градска канал.• Градски водовод• Имотен лист• Паркинг• Сите Дозволи• Скара
Продавам куќа Скопје 08.03.2018 20:49 Број на огласот: 28370
Продавам куќа во Кисела Вода,на последна 24-ка,на ул.Марко Орешковиќ. 50 м2 + дворно место 140 м2 + шупа. Комплетно средена документација. Куќата се наоѓа на повисоко(скали). Цена- 30.000 евра Тел.076
Продавам куќа Скопје 02.03.2018 16:11 Број на огласот: 27313
Се продава/издава прекрасна куќа во Козле од 220м2 и дворна површина 100м2. Се состои од подрум, приземје и 2 ката со 5 соби( салон, кујна со трпезарија, 3 спални соби, работна соба, 3 купатила, 3 бал
• ADSL• ISDN• Аларм• Гаража• Градска канал.• Градски водовод• Домофон• Имотен лист• Кабловска• Климатизатија• Летна куќа• Паркинг• Сателитска• Сите Дозволи• Скара
Пребарување
Цена од:
до
до
до
  Категорија
 • Сите
 • Продавам куќа
  Опрема Недвижности

 • ADSL (49)
 • ISDN (43)
 • Аларм (47)
 • Базен (6)
 • Гаража (59)
 • Градска канал. (63)
 • Градски водовод (94)
 • Градско парно (6)
 • Домофон (36)
 • Имотен лист (115)
 • Кабловска (65)
 • Климатизатија (59)
 • Летна куќа (48)
 • Паркинг (64)
 • Сателитска (56)
 • Сите Дозволи (97)
 • Скара (27)
Пребарување по број
SONAX