Сортирај по
Останати интелектуални услуги Скопје 04.01.2018 15:06 Број на огласот: 27896
Овластен лектор по македонски јазик со работно искуство и со печат за издавање потврда за лекториран текст, лекторира докторски дисертации, магистерски трудови, преводи на филмови, стручна литература.
Останати интелектуални услуги Скопје 05.12.2017 23:14 Број на огласот: 27774
Potrebno 15 ESL ticera za rad u kineskim skolama. Od kvalifikacija je potrebno imati fakultet i pozeljno je imati neki sertifikat iz engleskog jezika ali nije nuzno. Stan je placen kao i radna viza na
Останати интелектуални услуги Скопје 01.11.2017 14:23 Број на огласот: 27450
Ви нудиме стабилни и брзи сервери за вашата сегашна или нова веб страна. Цената е симболична само 30 евра за 12 месеци. Добивате годишна поддршка и гарантираме за достапност на вашата веб страна. Ово
Останати интелектуални услуги Скопје 01.11.2017 14:17 Број на огласот: 27445
ПРАВНИ УСЛУГИ – Економик Веи / Адвокатски услуги Секаков вид на правни совети и административни услуги. Граѓански спорови, основање, стечај итн. Правни услуги – ECONOMIC WAY Економик Веи ви ги
Останати интелектуални услуги Скопје 01.11.2017 14:15 Број на огласот: 27444
Транскрипција од аудио содржини во текст. Долгогодишно искуство во оваа работа, многу задоволни клиенти. Повеќе од 500 задоволни клиенти од Македонија, а тоа секако не е без причина Повеќе инфо на
Останати интелектуални услуги Скопје 29.10.2017 02:04 Број на огласот: 27385
Овластен лектор по македонски јазик (со лиценца за лектор), врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и документи каде што се бара службена употреба на македонскиот стандарден јазик
Останати интелектуални услуги Скопје 15.10.2017 13:58 Број на огласот: 27234
Магистер со 20-годишно педагошко искуство дава приватни часови по пијано ЗА СЕКОЈА ВОЗРАСТ! Обезбедувам соодветна литература, а времетраењето на часот е по желба на заинтересираните. Контакт на телефо
Останати интелектуални услуги Скопје 20.08.2017 22:22 Број на огласот: 26833
Изработка на уникатни и квалитетни семинарски и магистерски трудови од областа на електротехника, градежништво, телекомуникации, економија, право, филологија, земјоделство, туризам. Повеќе информации
Останати интелектуални услуги Скопје 09.07.2017 13:09 Број на огласот: 26334
СЕМИНАРСКИ, ДИПЛОМСКИ И МАГИСТЕРСКИ ТРУДОВИ Професионална изработка на едукативни трудови според ЕКТС критериумите ТРУДОВИ ОД СИТЕ НАУЧНИ ОБЛАСТИ - Проектни задачи - Семинарски трудови - Дип
Останати интелектуални услуги Охрид 24.06.2017 02:44 Број на огласот: 26149
Azt viszont, hogy különösen nagy szükség van finanszírozás tájékoztatni arról, hogy mi hitelt pénzt között különösen 2000 euró és 10 millió euró minden becsületes és képesek az emberek, hogy visszafi
Останати интелектуални услуги Берово 23.05.2017 03:04 Број на огласот: 25913
Вам или вашему бизнесу нужен быстрый кредит сегодня? Получить одобрение и финансирование в течение 24 часов, только 3% годовых. Пожалуйста, свяжитесь с нами, для более подробной информации. Электронна
Останати интелектуални услуги Кавадарци 20.04.2017 15:28 Број на огласот: 25575
брзо заем понуда без трошоци Вие сте маж или бизнис жена? Ако имате ви треба заем за финансирање на вашите проекти? Ние можеме да понудиме цената помеѓу 5000 € и 500.000 € по намалена стапка на 1,5%;
Останати интелектуални услуги Богданци 17.03.2017 07:59 Број на огласот: 25150
Uzmi izjavu za razvoja. Ti si se zaglavio, zabranjeno bankarski i imaš simpatija banke ili bolje ti je da imaš neki projekt i treba finansiranje. Kontaktirajte nas: marialopezblanco289@gmail.com W
Останати интелектуални услуги Берово 09.03.2017 09:27 Број на огласот: 25089
Здравейте г-н и г-жа Аз отпуска заеми на краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план с интерес от 3%. Консумацията на време е между 1-30 години Сумите, разпределени са между € 3000 до € 500,000 €.
Bok Trebate financiranja za vaš dom, za posao, za kupnju automobila, kupiti motocikl, stvoriti svoj vlastiti posao, za svoje više sumnje osobne potrebe. Mi dati osobne kredite u rasponu od 2000 do 8.0
Останати интелектуални услуги Демир Хисар 01.03.2017 15:48 Број на огласот: 24985
Pozdrav gospodin i gospođa Ja odobravati kredite na kratke, srednje i dugoročne sa zanimanjem 3%. Potrošnja vrijeme je između 1 do 30 godina Iznosi dodijeljeni su također uključeni između 1.000 € do
Останати интелектуални услуги Гевгелија 04.01.2017 20:03 Број на огласот: 24480
Pozdrav gospodin i gospođa Ja odobravati kredite na kratke, srednje i dugoročne sa zanimanjem 3%. Potrošnja vrijeme je između 1 do 30 godina Iznosi dodijeljeni su također uključeni između 1.000 € do
Останати интелектуални услуги Скопје 11.12.2016 00:50 Број на огласот: 24409
Часови по грчки јазик за деца и возрасни- почетен,убрзан и курс по конверзација. Часови по македонски јазик за странци,основци и средношколци. Пишување на писмени состави на даденни теми.
Останати интелектуални услуги Скопје 06.11.2016 01:27 Број на огласот: 24282
Овластен лектор по македонски јазик (со положен испит за лектор), врши лекторирање и јазично уредување на секаков вид текстови и документи каде што се бара службена употреба на македонскиот стандарден
Останати интелектуални услуги Скопје 06.11.2016 01:21 Број на огласот: 24281
Овластен лектор по македонски јазик, со положен лекторски испит, врши лекторирање (јазична редакција) на семинарски работи, магистерски или докторски трудови, реклами, административни документи, рекла
Пребарување по број
SONAX