Сортирај по
Настава и обука Скопје 12.10.2018 13:25 Број на огласот: 30000
Магистер со 27-годишно педагошко искуство дава приватни часови по пијано ЗА СИТЕ ВОЗРАСТИ! Обезбедена е соодветна стручна литература, темелност, професионалност и индивидуален пристап според карактеро
Настава и обука Скопје 23.09.2018 18:47 Број на огласот: 29877
Септемвриски попуст за индивидуалните курсеви по грчки јазик-почетни ,напредни и курсеви по конверзација. Цена:3000 ден.-8 часа по 60 минути -за курсевите за возрасни Цена:2500 ден,-8 часа по 45 мин
Настава и обука Скопје 20.09.2018 21:04 Број на огласот: 29871
Септемвриски попуст за индивидуалните курсеви по грчки јазик-почетни ,напредни и курсеви по конверзација. Цена:3000 ден.-8 часа по 60 минути -за курсевите за возрасни Цена:2500 ден,-8 часа по 45 мин
Настава и обука Скопје 10.09.2018 17:17 Број на огласот: 29815
Се организираат часови по грчки јазик- *Грчки јазик за деца-почетни и конверзација *Грчки јазик за возрасни-почетни и конверзација на дадени теми. Часови по македонски јазик за странци.Подготовка з
Настава и обука Скопје 09.09.2018 11:46 Број на огласот: 29809
Се организираат индивидуални часови по грчки јазик за деца од -7 до 10 години -11 до 15 години 16 до 18 години Секоја група има прилагодена програма според возраста. Детето стекнува способност да
Настава и обука Скопје 08.09.2018 19:16 Број на огласот: 29807
Се организираат часови по грчки јазик- *Грчки јазик за деца-почетни и конверзација *Грчки јазик за возрасни-почетни и конверзација на дадени теми. Часови по македонски јазик за странци.Подготовка з
Настава и обука Скопје 03.09.2018 17:26 Број на огласот: 29770
Се организираат часови по грчки јазик- *Грчки јазик за деца-почетни и конверзација *Грчки јазик за возрасни-почетни и конверзација на дадени теми. Часови по руски јазик СИТЕ ЧАСОВИ МОЖАТ ДА БИ
Настава и обука Скопје 30.08.2018 10:54 Број на огласот: 29755
Се организираат часови по грчки јазик за возрасни и деца. *Детските курсеви се почетни и конверзација *Курсевите за возрасни се почетни и конверзација на дадени теми по потреба. Се организираат ч
Настава и обука Скопје 27.08.2018 21:29 Број на огласот: 29732
Се организираат часови по грчки јазик за возрасни и деца. *Детските курсеви се почетни и конверзација *Курсевите за возрасни се почетни и конверзација на дадени теми по потреба. Се организираат ч
Настава и обука Скопје 15.08.2018 10:49 Број на огласот: 29619
Се организираат часови по грчки јазик за деца и возрасни. -Часови по конверзација -Почетнички часови -Убрзани часови -3-4 пати во неделата
Настава и обука Скопје 08.08.2018 09:37 Број на огласот: 29504
Курсеви по грчки јазик. -Детски курсеви( читање.пишување,зборување) -Курсеви за возрасни *Почетни курсеви *Напредни курсеви *Курсеви по конверзација на дадени теми *Подготвителни курсеви за рабо
Настава и обука Скопје 05.08.2018 15:46 Број на огласот: 29492
Часови по грчки јазик и тоа Почетни-убрзани( во текот на летниот период)наменски часови за работа во Грција и тоа стоматолози,ресторани.... Напредни -за ученици кои веќе имаат знаење Часови по кон
Настава и обука Скопје 27.07.2018 06:58 Број на огласот: 29457
Курсеви по грчки јазик. -Детски курсеви( читање.пишување,зборување) -Курсеви за возрасни *Почетни курсеви *Напредни курсеви *Курсеви по конверзација на дадени теми *Подготвителни курсеви за рабо
Настава и обука Скопје 25.07.2018 23:40 Број на огласот: 29449
Часови по грчки јазик и тоа Почетни-убрзани( во текот на летниот период)наменски часови за работа во Грција и тоа стоматолози,ресторани.... Напредни -за ученици кои веќе имаат знаење Часови по кон
Настава и обука Скопје 19.07.2018 13:11 Број на огласот: 29407
Летни курсеви по грчки јазик -Почетни -Напредни -Часови по конверзација Летни курсеви по македонски јазик за странци-часови по конверзација и почетни Часови по македонски јазик за ученици кои
Настава и обука Скопје 10.07.2018 23:31 Број на огласот: 29383
Летни курсеви по грчки јазик -Почетни -Напредни -Курсеви по конверзација Летни курсеви по руски јазик Летни курсеви по македонски јазик за странци- -Почетни -Напредни -Конверзација Ч
Настава и обука Скопје 04.07.2018 23:59 Број на огласот: 29356
Часови по руски јазик.
Настава и обука Скопје 01.07.2018 23:15 Број на огласот: 29341
Курсеви по грчки јазик. -Детски курсеви( читање.пишување,зборување) -Курсеви за возрасни *Почетни курсеви *Напредни курсеви *Курсеви по конверзација на дадени теми *Подготвителни курсеви за рабо
Настава и обука Скопје 29.06.2018 07:22 Број на огласот: 29296
Летни курсеви по грчки јазик. -Детски курсеви( читање.пишување,зборување) -Курсеви за возрасни *Почетни курсеви *Напредни курсеви *Курсеви по конверзација на дадени теми *Подготвителни курсеви з
Настава и обука Скопје 27.06.2018 10:13 Број на огласот: 29280
Летни курсеви по грчки јазик. -Детски курсеви( читање.пишување,зборување) -Курсеви за возрасни *Почетни курсеви *Напредни курсеви *Курсеви по конверзација на дадени теми *Подготвителни курсеви з
Пребарување по број
SONAX