Сортирај по
Работа Скопје 16.12.2015 14:31 Број на огласот: 22187
Позиции:Пекари · Локация: Германия · Безплатен курс по немски в България до покриване на нива А1, А2 и В1. Старт на курса – 01. Февруари 2016 След
По Договор
Работа Скопје 16.12.2015 14:27 Број на огласот: 22185
Позиция: Готвачи/ки Локация: Великобритания Заминаване: До 10 дни след одобрение Тип на офертата: Целогодишна Условия Заплащане: Възнаграждение:700 – 900 E /в зависимост от опита на кандидат
Работа Скопје 16.12.2015 14:25 Број на огласот: 22184
Позиция: Работници за автомивка Дестинация: Великобритания Заминаване: До 10 дни след одобрение Тип на офертата: Целогодишна Условия Заплащане: Възнаграждение: 200 паунда + бакшиш; бонуси пр
По Договор
Работа Скопје 16.12.2015 14:23 Број на огласот: 22183
Позиция: Медицински сестри за хосписи и домове за възрастни хора Локация: Англия Заминаване: До 10 дни след одобрение Тип на офертата: Целогодишна (3 месеца пробен пер Условия Локации
Работа Скопје 16.12.2015 14:14 Број на огласот: 22182
Позиция: Сервитьори/ки, Бармани/ки Локация: Великобритания Заминаване: До 10 дни след одобрение Тип на офертата: Целогодишна Условия Заплащане: Възнаграждение: 600 E + бакшиш Дата за получа
Работа Скопје 16.12.2015 14:13 Број на огласот: 22181
Позиция: Асистенти за гледане на възрастни хора Локация: Великобритания Заминаване: До 10 дни след одобрение Тип на офертата: Целогодишна Възнаграждение: 6.50 паунда брутно възнаграждение на час
Работа Скопје 16.12.2015 14:11 Број на огласот: 22180
Позиция: Автомеханици и Диагностици Локация: Лондон, Англия Заминаване: Януари, 2016 Тип на офертата: Целогодишна Условия Заплащане: Възнаграждение: ?20,000 брутно възнаграждение на година
По Договор
Работа Скопје 16.12.2015 14:09 Број на огласот: 22179
РАБОТА В ГЪРЦИЯ – СЕЗОН 2016 ПРЕДСТОЯЩИ ИНТЕРВЮТА Условия АКО СТЕ : ГОТВАЧ( КА) ПОМОЩНИК- ГОТВАЧ ( КА) РАБОТНИК- КУХНЯ РЕЦЕПЦИОНИСТ (КА) СЕРВИТЬОР (КА) БАРМАН( КА) КАМЕРИЕРКА ГРАДИН
По Договор
Работа Скопје 16.12.2015 14:08 Број на огласот: 22178
*Предстоящи Интервюта през Март 2016* Основни детайли : Позиция: Спасители Локация: Кипър Заминаване:Април - Май, 2016 Тип на офертата: Сезонна (до м. Октомври) Условия Заплащане:
По Договор
Работа Скопје 16.12.2015 14:07 Број на огласот: 22177
Позиция: Автомонтьор Локация: Района на Агия Напа, Кипър Започване: 20.03.2016 Тип на офертата: Целогодишна Условия Заплащане: Възнаграждение: €1000 нетно месечно възнаграждение Получаване
Работа Скопје 16.12.2015 14:05 Број на огласот: 22176
ПРЕДСТОЯЩ КАСТИНГ СЕЗОН 2016 Условия АКО СТЕ : МУЗИКАНТ(КА) ПЕВЕЦ/ ПЕВИЦА ТАНЦЬОР(КА) АНИМАТОР(КА) ИЗПЪЛНИТЕЛ В ДУО/ ТРИО ONE MAN BAND ДВОЙНИК/ ИМИТАТОР НА ИЗВЕСТНА ЛИЧНОСТ ФОКУСНИК
По Договор
Работа Скопје 16.12.2015 14:03 Број на огласот: 22175
РАБОТА В КИПЪР – СЕЗОН 2016 ПРЕДСТОЯЩИ ИНТЕРВЮТА Условия АКО СТЕ : ГОТВАЧ(КА) ПОМОЩНИК- ГОТВАЧ(КА) РАБОТНИК- КУХНЯ РЕЦЕПЦИОНИСТ(КА) СЕРВИТЬОР(КА) БАРМАН(КА) КАМЕРИЕРКА ГРАДИНАР(КА)
По Договор
Работа Скопје 16.12.2015 13:57 Број на огласот: 22174
Позиция: Механици Локация: Швеция Заминаване: До 10 дни след одобрение Тип на офертата: Целогодишна Условия Заплащане: Възнаграждение: €1250 нетно месечно възнаграждение Дата за получаване
Работа Скопје 12.12.2015 14:02 Број на огласот: 22149
Сите што бараат РАБОТА или дополнителен ПРИХОД - оваа МОЖНОСТ НЕ СЕ ПРОПУШТА! Легитимна,лесна и едноставна работа од дома,работа за сите-БЕЗ ВЛОЖУВАЊЕ ПАРИ! Оваа работа ќе ви обезбеди континуиран м
Работа Дебар 12.12.2015 08:40 Број на огласот: 22144
Támogatás a rászorulóknak élő magyaroknak. doms.henri.fernand@gmail.com Helló, Mrs. & Mr. Pénzügyi támogatás becsületes emberek fordulok minden szoruló személyek részüket I kölcsönöket a pénz
Работа Скопје 09.12.2015 12:55 Број на огласот: 22126
Poliklinika od Skopje so odlicno razviena programa za nudenje na uslugi za primarna i sekundarna zdrastvena zastita raspisuva konkurs za vrabotuvanje na: -3 medicinski sestri so raboten odnos na neop
Работа Скопје 06.12.2015 14:08 Број на огласот: 22100
Се бараат координатори, менаџери во Авон. Поканете ги вашите пријатели да станат AVON претставници, обучете ги со наша помош и заработувајте. -поддршка од Авон (бесплатни обуки, брошури, печатен
Работа Скопје 02.12.2015 11:18 Број на огласот: 22080
Сите што бараат РАБОТА или дополнителен ПРИХОД - оваа МОЖНОСТ НЕ СЕ ПРОПУШТА! Легитимна,лесна и едноставна работа од дома,работа за сите-БЕЗ ВЛОЖУВАЊЕ ПАРИ! Оваа работа ќе ви обезбеди континуиран м
Работа Скопје 30.11.2015 15:01 Број на огласот: 22073
Многу лесно и едноставно. Се работи за веќе светски познатите сајтови кој исплаќаат за гледање на реклами - Единствени што вршат исплата преку нетелер без никаква провизија регистрирани во Америка.Прв
Работа Скопје 28.11.2015 13:17 Број на огласот: 22058
Сите што бараат РАБОТА или дополнителен ПРИХОД - оваа МОЖНОСТ НЕ СЕ ПРОПУШТА! Легитимна,лесна и едноставна работа од дома,работа за сите-БЕЗ ВЛОЖУВАЊЕ ПАРИ! Оваа работа ќе ви обезбеди континуиран м
Пребарување
Цена од:
до
    Категорија
  • Сите
  • Работа
Пребарување по број
SONAX