Сортирај по
Фрижидери Скопје 31.07.2017 18:01 Број на огласот: 26561
Продавам вертикален коморник, поволен за домашна употреба и угостители.
€ 0
Фрижидери Скопје 22.07.2017 15:54 Број на огласот: 26468
ispraven poloven frizider so komora koncar
€ 0
Фрижидери Скопје 22.07.2017 15:46 Број на огласот: 26465
ispraven poloven fricider koncar
Фрижидери Скопје 27.08.2016 21:38 Број на огласот: 23876
МАЛ ФРИЖИДЕР КОНЧАР СО -МИНИ КОМОРА ЗА ЗАМРЗНУВАЊЕ -ПОЛОВЕН ИСПРАВЕН -БЕЛ 104ВИСИНА -52ШИРИНА -42 ДОЛЖИНА
Фрижидери Куманово 19.06.2016 21:00 Број на огласот: 23534
КАРАКТЕРИСТИКИ: * фрижидер со замрзнувач; * енергетска класа: А+; * бруто зафатнина: 238 литри; * нето зафатнина: 227 литри ( 187 литри капацитет на фрижидерот и 40 литри капацитет на замрзнув
Фрижидери Скопје 12.10.2015 15:09 Број на огласот: 21676
купен е на 15.09.2015 перформаси: •Автоматско одмрзнување •Капацитет на фрижидерот:179L •Капацитет на замрзнувачот:49L •Потрошувачка на енергија годишно:229kWh •Димензии:146x54x60cm
€ 98
Фрижидери Скопје 27.09.2015 21:43 Број на огласот: 21614
frizider neo so komora star dve godini vo odlicna sostojba skoro nov sredna golemina
Пребарување
Цена од:
до
    Категорија
  • Сите
  • Фрижидери
Пребарување по број
SONAX